Events

Events

 

Je wilt relaties en klanten op een originele manier bedanken. Je medewerkers binden aan jouw bedrijf. Je wilt kennis overbrengen. Je wilt het gesprek aangaan. Tollenaar & Tollenaar heeft de juiste partners en uitstekende relaties met professionals om jouw event te organiseren en tot een succes te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van het uitnodigingstraject tot de invulling van het programma. En van een geschikte locatie tot en met de catering.

Compleet maatwerk wat de klant voor ogen heeft of juist door een blik van buitenaf bekeken, alles is mogelijk. HIeronder enkele voorbeelden van leuke evenementen, door Tollenaar  &  Tollenaar georganiseerd.

Voetbal International on Tour is ingezet bij oa Rabobank Drechtsteden. Rabobank Drechtsteden gaf hiermee een cadeautje aan hun leden. Het was een avond vol afwisseling. Interessante voetbalfeiten, maar de grappen en leuke verhalen hadden toch echt de overhand. Wil je meer informatie hebben hierover mail naar info@tollenaarentollenaar.com.
Bekijk de foto’s
  Samenwerken, kennisdelen en innovatie, dat is waar het Aquapush miniveld voor staat. Op 14 februari hebben we de opening in samenwerking met hockeyvereniging Push georganiseerd. Het nieuwe waterveld moet miljoenen liters water besparen omdat er niet meer gesproeid hoeft te worden. Push heeft de wereldprimeur.
Bekijk de foto’s
Koken ByWouterEten is zien, ruiken, proeven en genieten.
Gun uw klanten een kijkje in de culinaire keuken. Geniet van allerlei lekkernijen, uitleg over producten en volg een masterclass koken van Wouter van Laarhoven.

Meer weten en foto’s bekijken? Klik hier.