Koken ByWouter

Wouter van Laarhoven is een chef-kok die op geheel eigen wijze een eetbeleving neerzet in sterrenrestaurant De Molen in Kaatsheuvel. In 2008 kookte hij De Molen naar een Michelinster en in 2011 werd hij genomineerd voor Belofte van het jaar volgens de toonaangevende restaurantgids Gault Millau. Daarnaast werd hij in 2011 uitgeroepen tot een van de 20 beste koks van Nederland volgens collega’s in het blad Elsevier stijl. Wouters kookstijl is te typeren als creatief, modern, puur en eerlijk.

ByWouter en Tollenaar & Tollenaar zijn twee creatieve en jonge bedrijven die een samenwerking zijn aangegaan, we ontwikkelen unieke zakelijke foodconcepten die net dat beetje meer kwaliteit en uitstraling hebben.

Masterclasses, wijn- en foodproeverijen, workshops, thuisdiners en delicatessen. Ontwikkelen van receptuur, huisstijl en styling, creatieve input voor ontwerpen van foodpresentaties en servies. Creatief advies, geven van presentaties, schrijven van columns. Bij ByWouter draait het om beleving en creativiteit met stijl.

Alles draait om beleving! Of het nu om smaak, geur of uitstraling gaat, het moet een verhaal vertellen en een ziel hebben.

Onze masterclasses, workshops en thuisdiners hebben die ziel, ze worden met de grootste zorg samengesteld uit bijzondere producten en wijnen en ze barsten van de creativiteit, flair en vakkennis op gastronomisch sterrenniveau.

Ook de creatieve inbreng en de adviezen van ByWouter bieden die beleving, bij alles wat we doen is beleving het uitgangspunt. De foto’s die u ziet zijn enkele voorbeelden van Wouter zijn foodcreaties en foto’s van het evenement bij Rabobank Drechtsteden.