Trainingen

Trainingen

 

Tollenaar & Tollenaar verzorgt met regelmaat trainingen en workshops. In samenwerking met de beste van Nederland verzorgen we presentatietrainingen, autocuetrainingen, keynote-trainingen en verkooptrainingen. Voor meer informatie hierover mail ons op info@tollenaarentollenaar.com.

 Onze trainingen

In samenwerking met Roelof Hemmen geeft Tollenaar & Tollenaar presentatietrainingen. Roelof Hemmen is een presentatiecoach, waar tientallen jaren ervaring in communicatie, journalistiek en presentatie (en leven) samenkomt. Zien wat er mis is. Feilloos weten hoe het beter kan. Een op een, want iedereen is anders. Kennis en inzichten overdragen. Hard trainen. Succes.
De nieuwe mogelijkheden dienen zich aan. Vindt u het fijn om een extra steun op het podium te hebben, of wilt u een rode draad van uw verhaal kunnen volgen? Gebruik dan autocue. Zorg er echter wel voor dat u weet hoe u het gebruikt.
Gebruikt u powerpoint? Nog nooit gewerkt met Prezi of Keynote? Of wilt u de fijne kneepjes van het programma leren. Volg dan nu een van de trainingen die Tollenaar & Tollenaar organiseert.
  Small is the new big! Give is the new get! Show is the new tell! Trends in verkopen, wat verandert er en hoe kun je hier mee omgaan? Zorg ervoor dat je een absolute topverkoper wordt.