Blog

Willem Gunneman

Willem Gunneman

Laat het web voor je werken

Het merk Ik | Het Merk Wij | Online tools

Wat het gebruik van Social Media betreft staat Nederland in de Top 3. Nieuwe media als Twitter | Linkedin en Facebook bieden uitgelezen kansen je product of dienst onder de aandacht te brengen. Dankzij het internet en de toegevoegde waarde van Social Media ligt de wereld letterlijk aan je voeten. Wie kent wie, waar liggen kansen en hoe val je op.

Concurrenten als teamplayers. Delen en gunnen als het nieuwe denken. Het optimaal inzetten van jouw onderscheidende vermogen in een groeiende wereld vol kansen. Het formuleren van zowel het merk ‘ik’ als ‘wij’ zijn de uitgangspunten voor een gedegen profiel. Hoe formuleer je waar jij of je bedrijf voor staat en hoe presenteer je jezelf. Klopt je ‘virtuele ik’ met de werkelijkheid. Ben je in staat kort en krachtig onder woorden te brengen waar je voor staat. Ben je ‘live’ net zo authentiek als op het web. Social Media als tool om de boodschap te delen. Hoe bereik je jouw doelgroep. Waar liggen de kansen en bedreigingen. Hoe kun je Social Media inzetten om je netwerk te vergroten. En boven alles waar haal je de tijd vandaan…. Word je ‘eigen marketeer’.

Deel en laat het web voor je werken…. Een interactieve workshop/presentatie met praktische tips, tools en een knipoog naar een nieuwe manier van werken en denken. Willem Gunneman treedt als Theatermaker | Dagvoorzitter en Creative veelvuldig voor het voetlicht in opdracht van bedrijven en organisaties. Het Nieuwe Werken | Nomad Working | Co- creatie, Lifehacking en de inzet van Social Media zijn een tweede natuur.